Adaugă Răspuns 
 
Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CURATENIE DE CRACIUN
08/12/2013, 10:12 PM
Răspuns: #1
Bug CURATENIE DE CRACIUN
Sunt DOREL-alcoolic.Eu asa , i-as spune"CURATENIE DE CRACIUN".Acum un an inca nu eram<asezat>asa cum ar fi trebuit in comunitatea A.A.-spiritual ma refer,dupa credinta mea a trebuit sa se produca in mine acea TREZIRE SPIRITUALA .Unde mai erau ramasite ale ideologiei ateiste si a materialismului -dialectic de pana in "89,iar mai curand dupa.....a cantarilor in noapte la ore nepotrivite si cu rachiul in" freza"ingurgitat in gasca.Abia acum-dupa 3ani si jumate am inceput sa ascult si sa inteleg ECOUL COLINZILOR cantate pe voci chiar(pe cand eu le cantam la muzicuta altadata)acum au sens spiritual-atunci aveau tema aleasa sau ad-hoc o ticluiam,in functie de adrisant.Privind acum in siemi incep sa observ cum curatenia interioara se produce linistit si asezat in mod ordonat in mintea si sufletul meu,avand convingerea ca asa a randuit DUMNEZEU .Am ajuns -cred eu la acel echilibru spiritual si linistea interioara s-a instalat putin cate putin ,daca nu chiar am depasit nivelul meu de dinainte ,l-am observat si eu dar mai cu seama cei din jurul meu -FAMILIA(sotia,copii,nepotii),colegii si prietenii.Am ajuns sa ma recunosc invinsul de altadata si castigatorul de acum,am castigat LIBERTATEA -acea libertate de a dispune de mine prin mine dar si ceva implicare personala .Uneori seara inainte de culcare ma gandesc ....ca ce s-ar fi ales din mine ,unde mai eram eu ,daca mai existam si daca da -ce faceam.?....daca nu-mi schimbam SENSUL vietii -probabil eram la 2 m.....sub.....la ...PACEA-pardon !!Ce am remarcat totusi la mine ? s-a produs o schimbare -acea CURATENIE IN CASA SUFLETULUI :dintr-un EGOIST egocentric,semidoct-sadea untr-un egoist chiar nonsalant ca sa nu spun (nesimtit)! si am mai constatat ca schimbarea pe timpul ABSTINENTEI SENINE -castigata mi-a condus pasii mei prin PASII -programului la FERICIREA (launtrica) in adevaratul sens al cuvantului..Ma recunosc dupa nume Dorel ,dar sunt ALT OM.,Va doresc tuturor schimbarea in bine pentru anul nou -2014 si "LA MULTI ANI" !

<Dores>
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
23/12/2013, 12:45 AM
Răspuns: #2
RE: CURATENIE DE CRACIUN
Salut Dorel,cel de acum!
Ma bucur pentru tine ca ai reusit sa realizezi o schimbare semnificativa,observabila de cei din jurul tau.
Mai avem insa destule de dovedit si doar timpul poate sa estompeze amintirile urate ale celor care ne iubesc si care au fost alaturi de noi la bine si la greu.
Bine ai venit aici pe forum!
Am mai avea nevoie de cativa membri activi..
Idei?
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
24/12/2013, 09:04 PM
Răspuns: #3
Rainbow RE: CURATENIE DE CRACIUN
<DE CRACIUN,...DAR MAI INTAI SA NU UITAM DE..."NASTEREA DOMNULUI">.........Va uram multa sanatate, fericire si MULT NOROC in viitor! LA MULTI ANI! intru ABSTINENTA SENINA ! .Sper ca aceasta sarbatoare de CRACIUN sa va aduca numai fericire in casa si familie! Nu uitati, fericirea nu este o stare materiala, ci una spirituala !.

<Dores>
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
Adaugă Răspuns 


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)