Adaugă Răspuns 
 
Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BUCURIA ABSTINENȚEI
23/05/2015, 10:31 AM
Răspuns: #1
BUCURIA ABSTINENȚEI
BUCURIA ABSTINENȚEI
Nu știu cum aș putea să-i spun altfel de cât ”bucuria abstinenței” simțită cu ocazia a împlinirii a 15 ani de abstinență. O bucurie trăită din plin cu ocazia sărbătoririi în cadrul grupului AA din Suceava. Emoțiile au fost foarte puternice(până la lacrimi) atunci când am mărturisit în puține cuvinte cum am ajuns până aici , cum a fost, ce am făcut și cum este acum.
Abstinența mea a început cu un an înainte de a cunoaște Programul AA, nu știu cum și de ce am făcut-o, nu mi-am propus să nu mai beau, pur și simplu nu am mai băut, cred că Dumnezeu a vrut acest lucru pentru mine după ce am trecut prin suferințele a două tentative de suicid și pentru asta sunt veșnic recunoscător atât cât mă pricep să fiu.
Ieri înainte de a merge la grup mi-am pus o întrebare, pe care nu mi-am pus-o niciodată până atunci: ”Oare cât timp aș mai fi stat fără băutură dacă nu aș fi participat la Programul de recuperare AA” Nu am găsit răspunsul, nici nu cred că-l pot găsi, dar de un lucru sunt sigur, odată ce aș fi luat primul păhărel cu alcool(în cine știe ce împrejurări) ar fi fost condamnarea mea la o moarte sigură, urâtă și dezonorantă. În situația disperată în care eram nu ar mai fi fost o cale de întoarcere. De aceea sunt convin că Dumnezeu face minuni, cu mine a făcut-o și m-a dus la AA, acolo am găsit libertatea si liniștea sufletească de care aveam nevoie. Pașii Programului m-au dus prin toate etapele recuperării(nu m-am jucat, i-am lucrat și îi lucrez mereu, pentru mine a fost și este o chestiune de viață și de moarte). Grupul și Comunitatea AA din Romania au fost sprijinul meu în această călătorie, acolo mi-am găsit puterea și speranța. Vă mulțumesc! Sunteți cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut! Să vă dea Dumnezeu sănătate , abstinență și multe, multe bucurii, le meritați! Continuați-vă drumul și veți găsi libertatea și fericirea! O zi frumoasă(și următoarele)! Constantin
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
23/05/2015, 10:40 AM
Răspuns: #2
RE: BUCURIA ABSTINENȚEI
Dumnezeu sa va binecuvateze in continuare cu abstinenta senina si sanatate ! La Multi Ani !
Cu mult respect, Fane.

Alcoolul nu este raspunsul , el doar te face sa uiti intrebarea!
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
23/05/2015, 11:21 AM
Răspuns: #3
RE: BUCURIA ABSTINENȚEI
Eu iti multumesc si pe aceasta cale, nea Costica, pentru tot ceea ce ai facut pentru AA in Romania. Daca restul din AA ar face macar 10% din ceea ce faci tu.. Premiul pentru 15 ani cred ca l-ai primit deja. Viata.
Ceea ce cred eu insa ca nu ai luat in considerare ar fi numarul celor pe care i-ai ajutat in toti acesti ani, oameni carora le-ai schimbat destinul. Cred ca nu ar fi rau sa faci un inventar, cred ca dupa numaratoarea asta o sa iti dai seama ca toata munca depusa de tine in folosul comunitatii AA nu a fost in zadar..
Nu pentru ego.. ci pentru motivatia necesara sa duci mai departe ceea ce ai pornit.
Inca o data felicitari!
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
Adaugă Răspuns 


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)