Adaugă Răspuns 
 
Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intalniri AA prin telefon
16/02/2015, 01:32 AM
Răspuns: #1
Intalniri AA prin telefon
Va anuntam ca am pornit un nou serviciu pentru a ne ajuta membrii in programul zilnic de 24 de ore.
Este vorba de o Intalnire AA prin telefon... care ofera posibilitatea de a conecta prin telefon pana la 48 de participanti asemeni unei conferinţe telefonice.
Pentru participare nu aveti nevoie de programare sau rezervare sau de ceva special, dar sa vedem cum functioneaza...
Pentru a accesa Intalnirea AA prin telefon se apeleaza numarul de acces 0310 05.06.07 (telefon fix cu tarif normal, apelabil din toate retelele nationale si internationale) Se percep numai tarifele nationale obisnuite de catre operatorul propriu al celui care suna pentru intreaga durata a apelului.
Pentru a putea participa este necesar a se introduce un cod de acces format din 6 cifre urmat de tasta #. Rugamintea este ca acest cod sa fie oferit tuturor membrilor AA insa sa nu fie distribuit in afara organizatiei noastre... nici macar ALANON! Intalnirea este INCHISA!
Dupa autentificare participantii sunt rugati sa isi inregistreze numele, iar apoi numele dumneavoastra va este prezentat in cadrul conferintei astfel ca ceilalti participanti vor fi anuntati cand un membru intra sau paraseste intalnirea.
Pentru inceput, vom avea doua intalniri zilnice... la ore la care de multe ori ne este foarte necesara o discutie cu ai nostrii si ora la care nu avem posibilitatea sa participam la un grup...
Prima intalnire...
MEDITATIA ZILEI - in fiecare zi la ora 7:30 dimineata in zilele de L-V si de la 9:00 dimineata in weekend S-D. La aceasta intalnire vom citi meditatia zilei si vom purta scurte discutii pe marginea ei. Fiecare participant este rugat sa fie cat se poate de scurt... avand in vedere ca lumea se grabeste la activitatile zilnice si ne este important sa luam mesajul zilei si gandul la programul nostru smile emoticon Indiferent cate persoane sunt ne dorim ca in 30 de minute sa incheiem intalnirea... Cei care au pofta de discutii si mai doresc sa dezvolte si au timpul necesar (si minute gratuite...wink emoticon ) pot sa ramana in intalnire inca 3 h dupa.
A doua intalnire este intalnirea de la amiaz... In fiecare zi de lucru (L-V) de la ora 14:00
Grupul... "O... ZI"
In aceasta intalnire subiectul principal de discutie este pastrarea abstinentei si redobandirea seninatatii... Intalnirea este dedicata atenuarii gandurilor, problemelor de peste zi... O reincarcare a bateriilor dupa masa de pranz este intotdeauna benefica...
Atentie... Cautam membrii AA voluntari care doresc sa conduca aceste grupuri... singura cerinta este de a avea 1 an de abstinenta si eventual sa aiba la indemana preambulul, pasii si meditatia zilei smile emoticon. Nu exista posibilitatea de a scoate pe cineva afara sau de a inchide vocea sau telefonul cuiva... Daca apar intrusi... singurul mod de eliminarea a lor este schimbarea codului. Cei care pot si doresc sa ajute la aceste grupuri ii rog sa ma contacteze direct pe info@aaromania.ro
Prima testare in direct o sa o facem Marti dimineata de la ora 7:30. O saptamana frumoasa plina de pace si bucurie va doresc!
Pentru codul de acces intrebati la grup persoanele care sunt reprezentanti la servicii si au e-mailui inclus in lista de mail aa@aaromania.ro sau ma puteti contacta aici. Cei din strainatate au posibilitatea de conectare prin internet la costuri foarte mici... pentru detalii ma contactati.
Toate bune!
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
17/02/2015, 11:31 AM
Răspuns: #2
RE: Intalniri AA prin telefon
Multumesc frumos, a fost grozava prima intalnire de tip teleconferinta la care am putut participa si eu.
Iar meditatia mi-a ramas in minte si o s-o rumeg in cursul zilei.
Numai bine va doresc.
Free.
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
Adaugă Răspuns 


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)