Adaugă Răspuns 
 
Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sunt Marius-alcoolic.
07/08/2016, 02:03 PM
Răspuns: #61
RE: Sunt Marius-alcoolic.
(06/08/2016 05:55 PM)Marius A scris:  Am primit un mesaj in privat, pe care o sa il public aici:

" Am renascut.
A trecut un an si ceva de cand m-am inscris pe acest site....pe atunci consumam...am trecut prin iad, mi-am vazut moartea cu ochii........dar s-a terminat! acum sunt un om liber de 1 an si 2 luni sunt mandra sunt fericita ca am reusit sa devin abstinenta, sunt fericita ca traiesc........si e asa de bine incat nu as mai vrea niciodata sa imi revad trecutul.l-am recunoscut, m-am iertat, sunt impacata cu mine insami, sunt o alta persoana! doresc ca toti cei ce sunt prizonerii alcoolului sa poata simti libertatea in abstinenta."


Aceasta persoana nu a scris nici un rand pe forum. Si banuiesc ca sunt mult mai multi.
Am postat acest mesaj, pentru toti cei care contribuie la functionarea acestui forum, a siteurilor AA, blogurilor, samd..

Stiu ca uneori pare ca ne straduim in van, dar nu e deloc asa. Cu totii facem pasul 12 atunci cand scriem doua randuri aici, sau oriunde altundeva. Oamenii citesc, se informeaza si uite ca unii se lasa de baut si reusesc sa isi salveze viata, doar citindu-va.

Era cat pe ce sa uit.. Felicitari tie, care ai scris acest mesaj si pentru ca ai implinit un an de abstinenta, uite aici si medalia ta:


Chiar daca ar fi vorba de o singura persoana, vorbim aici de o viata de om, care nu se poate masura in bani. Cred ca un chirurg se simte asa, dupa ce iasa din operatie si stie ca tocmai a salvat viata unui om.
Felicitari tuturor!
Felicitări pentru anul de abstinență! Ține aproape de noi și va fi bine. Abstinență senină!
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
Adaugă Răspuns 


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)