Adaugă Răspuns 
 
Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meditații 2018
03/01/2018, 11:46 PM
Răspuns: #1
Meditații 2018
Hazelden

Un an pentru a crește

Acest nou an poate fi un an de creștere în abstinență. Din moment ce nu avem un glob de cristal care să ne spună norocul și soarta pe care ni le aduce anul, avem un program care ne dă puterea de a scoate ce e mai bun din acest an, de a crește în abstinență. Putem face progrese în a preveni resentimentele și egoismul, îi putem ajuta pe alții în căutarea lor de abstinență fericită, și putem să ne folosim talentele și oportunitățile.

Putem trăi abstinenți, și putem găsi de asemenea, și fericirea și adevărata stimă de sine în abstinență. În timpul consumului, o căutare disperată a fericirii și stimei de sine ne împingea să bem, dar niciodată nu am reușit să ne găsim destinul fericit în sticlă. Nu contează ce venea în întâmpinarea noastră, lucrurile deveneau amare iar noi continuam să bem și să consumăm alte substanțe dăunătoare.

În viața noastră nouă, avem motive bune de a ne simți încrezători li optimiști. Avem prieteni care ne înțeleg, avem sponsori care vor împărtăși cu noi experiența și speranța lor. Avem o Putere Superioară care este, după cum spunea poetul Tennyson ”..mai aproape de noi decât însăși respirația, mai în proximitatea noastră decât mâinile și picioarele.” Nu confruntăm nimic singuri, iar în anul care vine toate experiențele ne pot ajuta să creștem.

Voi face față acestei zile cu încredere, curaj și optimism. Voi ști că Puterea mea Superioară este prezentă în fiecare persoană și situație.
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
Adaugă Răspuns 


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)