Adaugă Răspuns 
 
Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DRUMUL SPRE LUMINĂ
13/03/2017, 10:29 AM
Răspuns: #1
DRUMUL SPRE LUMINĂ
Am plecat cu ”noaptea în cap” la ora 04;30 pe un întuneric de smoală și o burniță care te trimitea din nou în pat, nu am cedat. Curajoși ca de fiecare dată am pornit la drum, pe la Câmpulung era deja zăpadă, până la Vatra Dornei, nu ne-am speriat și am mers mai departe. Unde? Să primim lumină! O lumină care trebuia să vină spre noi mai devreme de cât cea care vine la Sf. Paști. De unde? De la prietenii noștri dragi din comunitatea AA. Interesant este că pe măsură ce ne apropiam de destinație, timpul devenea tot mai frumos și mai luminos, parcă prevestea ce ne va aștepta acolo. Bucurie mare, mare bucurie, am ajuns!
Reîntâlniri emoționante, ”pupături mai mult sau mai puțin protocolare” și îmbrățișările platonice, dar cu toată dragostea, instalau o stare de bine care ne-au făcut să uităm de oboseala drumului și a așteptărilor. Întâlnirile de lucru pentru care am venit au fost la obiect, competente și la temă, adevărate întâlniri de lucru, despre care nu vreau să vorbesc, vor fi trecute în procesul - verbal, însă despre căldura sufletească, dragoste și înțelegere nici atât, am rămas mască(sper să nu rămân așa, sau poate ar fi bine?)
Cât de minunați pot fi alcoolicii în recuperare, alcoolici care își redescoperă adevărata față umană, alcoolici care reies la lumină, alcoolici care știu acum să iubească și să dăruiască.
Mie mi-au dăruit lumina de care aveam nevoie(și numai mie), lumină izvorâtă din suflete curate, luminate de seninătatea abstinenței și a regăsirii. Peste toate, lumina blândă și veghetoare a lui Dumnezeu a cărui prezență este acum lângă noi. Doamne, îți mulțumim și încercăm să fim recunoscători printr-o recunoștință activă dăruind mai departe ceea ce am primit. Serviciile în cadrul comunității ne dau posibilitatea să o facem.
Mulțumesc și mulțumim pentru lumina ce am primit-o de la voi, ne-a ajutat foarte mult, deoarece drumul spre casă a fost tot pe ploaie și întuneric însă noi radiam de la lumina ce ne-ați dăruit-o. Vă mulțumim și vă suntem recunoscători. Doamne ajută să ne întâlnim din nou Constantin - Sv.
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
Adaugă Răspuns 


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)