Adaugă Răspuns 
 
Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A VENIT PRIMĂVARA?
20/02/2017, 10:31 AM
Răspuns: #1
A VENIT PRIMĂVARA?
A VENIT PRIMĂVARA?
A venit primăvara? Da a venit! Deși astrologic pare că încă nu dar, în sufletele noastre a venit mai devreme, mai bine spus a reînflorit , pentru că în sufletele noastre avem o primăvară veșnică, ”Primăvara recuperării”. Spuneam că a reînflorit, cred că este mai bine să spun că a fost energizantă datorită minunaților noștri prieteni de la AA Bacău. Minunatul colectiv de la centrul OXIGEN în frunte cu minunatul nostru prieten și susținător Părintele Liviu secondat de Ramona Etna și Centrul IZVORUL TĂMĂDUIRII au reușit să aducă cea mai frumoasă primăvară. Nu știu cum aș putea să le fiu recunoscători(deși tema Conferinței a fost recunoștința prin acțiune) pentru ceea ce au făcut. Cred că recunoștința cea mai mare ar fi să venim la o a doua Conferință. Nu este o auto-invitație, este o apreciere pentru tot ceea ce ați făcut. Ați fost minunați! Vă mulțumesc!
Da, a venit primăvara în sufletele celor peste o sută de participanți(au fost o sută de scaune dar, mulți au stat în picioare și nu au obosit, nu poți obosi la un asemenea eveniment).
Nu fac un raport al evenimentelor(va fi făcut în Procesul-Verbal) vreau numai să apreciez minunatele împărtășiri ale membrilor AA aflați în recuperare. Recunoștința lor pentru Dumnezeu, pentru programul AA, pentru cei care le-au transmis mesajul AA, datorită cărora se află în comunitatea AA de mai multă sau de mai puțină vreme, încheind mărturisirile cu mulțumirile adresate organizatorilor.
M-am convins încă o dată că numai în cadrul comunității AA poți găsi un asemenea comportament, comportament plin de onestitate, iubire și întrajutorare, dragostea lui Dumnezeu ne umple sufletele de bucurie. Spun mereu că sunt recunoscător lui Dumnezeu, Programului AA, Grupului și comunității AA și chiar sunt! Încerc mereu ca această recunoștință să fie una activă prin servicii, în dar am primit, în dar încerc să dau mai departe. Această întâlinire m-a convins că avem ce dărui și o și facem sau trebuie să o facem.
O asemenea întâlnire este un izvor nesecat de energii pozitive, am plecat de acolo plin de încredere, speranță și iubire. Sper să pot transmite mai departe ceea ce am primit acolo. Mulțumesc din suflet în numele grupului de la Suceava cât și a celor care au participat extraordinarilor oameni de la Oxigen, gazda noastră minunată. Vă mulțumim și vă suntem recunoscători! 24 de ore senine întregii comunități AA din Moldova și nu numai!
Constantin - Suceava
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
Adaugă Răspuns 


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)