Adaugă Răspuns 
 
Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ecouri Sucevene Încă mai persistă imginile vizuale și auditive în mintea mea în urma
28/05/2016, 10:39 AM (Ultima modificare: 28/05/2016 10:42 AM de Constantin.)
Răspuns: #1
Ecouri Sucevene Încă mai persistă imginile vizuale și auditive în mintea mea în urma
Încă mai persistă imaginile vizuale și auditive în mintea mea în urma Convenției aniversare. Emoții mari au fost încă din perioada de pregătire, mă refer la ”timpul probabil”, participare și multe, multe altele. Dumnezeu bănuiesc, de fapt sunt sigur că ține cu alcoolicii anonimi și totul a fost OK. Participanții au început să sosească(unii chiar de Joi), revederile au fost emoționante, pline de bucurie și speranță, urări de bun venit, îmbrățișări, pupături, strângeri de mână prietenești. Unii erau prieteni vechi, alții la prima întâlnire dar, toți eram de parcă ne-am fi cunoscut de când lumea. Păreri de rău că unii dintre prietenii vechi nu au putut veni, păreri de rău înlocuite de bucuria sosirii celor care luau contact poate pentru prima dată cu această minunată comunitate AA. Pentru mine, și nu numai, cei care au lipsit au fost totuși lângă noi, în sufletul și inima noastră, prezența lor era parcă reală, gândurile mele bune au fost trimise telepatic către ei.
Toate meetingurile au fost minunat de frumoase, la temă cu mult suflet și dăruire, dăruire din experiența celor care au vorbit împărtășită tuturor, mesajul chiar a fost de la suflet pentru suflet.
Pauzele au fost pauze active, se discuta între prieteni, despre binefacerile programului AA, despre visuri și împliniri, eșecuri și realizări, sugestii și încurajări. Căt de minunată poate fi comunitatea noastră! Ce oameni minunați în abstinență! Parcă nu-ți vine să crezi că noi am fost aceia pe care nu se mai dădeau doi bani, blamați, criticați, părăsiți. Ce minunată schimbare!
Cât de minunat știu să se distreze alcoolicii anonimi fără alcool, seara de Sâmbătă a fost o seară minunată, muzică, dans, șuete, glume, antreu. Mă gândesc la trecut și îmi amintesc că nu puteam să dansez până nu beam ceva, și ca să dansez tot mai mai bine mă tot stimulam cu stimulentul alcool până nu mai puteam sa dansez de loc, sunt sigur că nici să merg, amintiri, amintiri pentru care m-am iertat fără resentimente și vinovății. Dimpotrivă mă gândesc cât de caraghios și ridicol puteam fi(și eu care mă credeam grozav).
Pentru Duminică mă gândeam că va fi o zi mai tristă(ce să fac sunt mai sentimental) dar, nu a fost așa, a fost o zi plină de bucurie că ne-am văzut, că am discutat, că ne-am simțit bine, că am fost împreună și că speră să ne întâlnim din nou la București(mi se pare atât de mult până atunci, o veșnicie). Ne rămân fotografiile pe care le putem revedea oricând.
Pentru mine au fost trei zile minunate, pline de o încărcătură sufletească extrordinară dătătoare de putere și speranță pentru o viață fericită în abstinență. Vă mulțumesc pentru tot ce mi-ați dăruit, vă stimez, vă respect și ce este mai important vă iubesc din tot sufletul(eu care nu am fost înstare să iubesc pe nimeni cu adevărat în afară de alcool, el era iubitul și iubita mea)!
Îmi cer scuze pentru stilul ”Gen reportaj” în care am scris, nu am găsit acum un mod mai ne-implicat sufletește în care să scriu, aș fi devenit poate prea romantic. Vă iubesc și vă doresc o abstinență senină și îndelungată!
Constantin - Suceava 28.05.2016
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
Adaugă Răspuns 


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)