Adaugă Răspuns 
 
Punctajul Subiectului:
  • 0 Voturi - 0 medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regulament Forum AA
17/05/2013, 10:24 AM (Ultima modificare: 17/06/2014 01:33 PM de Marius.)
Răspuns: #1
Regulament Forum AA
Pasul 12.
Dupa ce am trait o trezire spirituala ca rezultat al acestor pasi (n.a. primii 11), am incercat sa transmitem acest mesaj altor alcoolici si sa punem in aplicare aceste principii in toate domeniile vietii noastre.
Cele 12 traditii:
1. Este necesar ca prosperitatea noastra comuna sa se afle pe primul loc; restabilirea personala depinde de unitatea Comunitatii AA.
2. Intru atingerea scopului nostru comun, de grup, nu exista decat o autoritate fundamentala: un Dumnezeu al iubirii asa cum se poate exprima El in constiinta noastra de grup. Liderii nostri sunt doar servitori de incredere; ei nu guverneaza
3. Singura cerinta pentru a deveni membru AA este dorinta de a inceta bautul.
4. Este bine ca fiecare grup sa fie autonom in toate privintele, cu exceptia chestiunilor care afecteaza alte grupuri sau AA in ansamblu.
5. Nici un grup nu are alt scop primordial unic decat sa transmita mesajul sau alcoolicului care mai sufera.
6. Este foarte necesar ca nici un grup AA sa nu sprijine, sa nu finanteze si sa nu intituleze ca AA nici un alt organism, inrudit sau nu cu Alcoolicii Anonimi, ca nu cumva problemele de bani, proprietate sau prestigiu sa ne distraga de la obiectivul nostru primordial.
7. Este bine ca fiecare grup AA sa se autofinanteze dupa nevoi si sa refuze contributii din afara.
8. Este important ca Alcoolicii Anonimi sa ramana mereu neprofesionisti, dar centrele noastre de servicii pot angaja personal calificat.
9. Este bine ca AA, ca si comunitate, sa nu aiba o organizare stricta vreodata, dar putem constitui consilii sau comitete de servicii direct responsabile fata de cei in slujba carora se afla.
10. Comunitatea AA nu exprima nici o opinie referitoare la vreun subiect exterior; este foarte important ca numele AA sa nu fie amestecat niciodata in controverse publice.
11. Politica noastra de relatii publice se bazeaza mai degraba pe atragere decat pe reclama; ne este intotdeauna necesara pastrarea anonimatului personal la nivel de mass-media.
12. Anonimatul este baza spirituala a tuturor traditiilor noastre si ne reaminteste neincetat sa plasam principiile deasupra personalitatilor.
Cred ca aceste reguli sunt suficiente pentru functionarea acestui forum..
Regula 62 cred ca este bine cunoscuta de membri AA.Smile
Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
01/02/2016, 01:13 AM
Răspuns: #2
RE: Regulament Forum AA
Poate ajuta pe toata lumea la intelegerea mai exacta a utilizarii mediului on-line.

http://www.aa.org/assets/en_US/mg-18_internet.pdf

Mircea CJ
Vzitează website-ul acestui utilizator Găsește toate mesajele acestui utilizator
Citează acest mesaj într-un răspuns
Adaugă Răspuns 


Mergi la:


Utilizatori care citesc acest subiect: 1 Vizitator(i)